söndag 24 april 2016

Vert Attack X Girls


Brighton Zeuner körde bättre än de flesta trots sin unga ålder. Foto: Ramin G

Nu har det gått några veckor sedan den tionde upplagan av Vert Attack brakade loss. Vilken fest det blev! Tjejernas final tillhör bland det bästa vi någonsin har sett. De körde som om de inte fanns någon morgondag. Det var ingen tvekan om att de körde så bra de bara kunde. I snakesessionen satte de ribban för Masters och Pro/Am. Vilket ös! Vilken stämning! Det är svårt att beskriva med ord hur häftigt det var för de som inte var där. Tjejerna gjorde ett avstamp för kommande generationer och inspirerade såväl nya som gamla skateboardåkare.


Kolla den här filmen från tjejernas snake session!

Måndagen efter vertfesten, när läktarna var nedmonterade och dammet lagt sig, fick Tösabidarna sällskap av ett par av de kvinnliga Vert Attack-åkarna på måndagssessionen. Brighton Zeuner lärde ut trick till de yngre töserna, medan Mimmi Leckius och Rebecca Davies provade nya trick i verten med ett annat gäng.

Vert Attack Girls Night 2016. Foto: @haak

I jakt på nya trick. Foto: Andrea Andersson Antunes


Topp 3 Girls! Foto: Andrea Andersson Antunes


RESULTAT GIRLS
1. Lizzie Armanto, USA
2. Brighton Zeuner, USA
3. Nicole Hause, USA
4. Allysha Le, USA
5. Poppy Starr Olsen, Australia
6. Julz Lynn, USA
7. Jordyn ‘Jordy’ Barratt, USA


Utan inbördes ordning: Rebecca Aimee Davies, UK Mimmi Leckius, Sweden Silvio Serrer, Spain Valeria Bertuccini, Italy Jean Rusin, USA Nadine Salodowisky, GermanyFör mer resultat och bilder från helgen, se skatemalmo.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar