lördag 7 augusti 2010

INTERVJU: NICOLINE EGEBERG JEPPESEN

Det är exakt två veckor kvar till den internationella skateboardtävlingen för tjejer, Get Set Go! En av tjejerna som kommer vara med är Nicoline från Danmark och nu får du chans att bekanta dig närmre med henne! Se även Nicolines part längre ner.


Namn, ålder, från?
Nicoline Egeberg Jeppesen, 21 og kommer fra Odense, Danmark.

Hur är det att åka skateboard i Köpenhamn?
Nu har jeg boet her i 2 år og der er sket rigtig meget siden jeg kom hertil. Vi er heldige at Copenhagen Skatepark ændrer arealet hvert år i forbindelse med CPH Pro og selvom Fælledparken er under ombygning, så betyder det ikke det store for skatescenen, da der dukker flere og flere street spots op og det er rigtig fedt!
Når den nye Fælledparken er færdig, bliver det selvfølgelig endnu bedre. For pige skatescenen ser det også meget bedre ud - der er kommet mange nye pigeskatere og de udvikler sig hurtigt.

Var skejtar du helst?
Jeg foretrækker at skate forskellige spots så ofte som muligt - jeg kan godt lide variation, men kan lide at skate hvad som helst. Barcelona er nok mit favoritby at skate i, men hvis vi taler om København kan jeg rigtig godt lide det nye spot ved Islands Brygge - det spot har både banks, curbs, gaps og manual pads - det er super cool. Men jeg er samtidig også rigtig glad for at skate transitioner og der foretrækker jeg skateparken X-hall i København.

Vad sysslar du med annars?
Jeg er elev i skateshoppen Streetmachine. Jeg skal være i praktik i 2 år og det første år er næsten gået. I løbet af de 2 år skal jeg også i skole et par uger. Derudover prøver jeg at rejse så meget som muligt, selvfølgelig med fokus på skateboarding og så er jeg generelt glad for at tage billeder.

Första gången jag träffade dig var på skatecamp i Malmö. Vilket är ditt bästa minne här ifrån?
Mit bedste minde fra skatecampen var generelt bare at se andre piger skate. Det var første gang jeg mødte andre pigeskatere og det gjorde at jeg fik mere mod på at skate fordi der fandtes andre piger med samme interesse som mig. Men ellers synes jeg bare vi havde nogle rigtig hyggelige dage og det var fedt at komme ud og skate forskellige spots i Malmø.
Johanna Juzelius og Sarah Meurle gjorde stort indtryk på mig fordi de var så gode.

Åker du ofta över till Malmö och åker skateboard?
Ikke så ofte som jeg gerne ville, desværre. Indtil videre er det kun blevet til 2-3 gange i år, men jeg vil forsøge at komme mere til Malmø hertil sommer. Skatescenen er god i Malmø.

Vad har du för förväntningar inför Get Set Go?
Jeg ser bare frem til at skate med de andre piger og have det sjovt. Og så er jeg ked af at jeg kun har mulighed for at deltage én af dagene :(

Tack för intervjun! Vill du tillägga något?
Selv tak. Jeg vil blot rose dig for alt hvad du gør for skatescenen for piger i Sverige. Du gør et godt stykke arbejde og skaber et godt sammenhold. Håber at se dig og de andre piger i København noget mere fremover.

Nicoline winter 2009 from Gerald Busto on Vimeo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar