onsdag 7 juli 2010

Kanada!

Hej på er där hemma.
Nu är vi (Anna S, Anna H, Andrea, Anneli, Ewa, Jenny, Sarah & Lina) i Kanada, Montreal närmare bestämt.

Vi landade i måndags, vid ca 18:00 lokal tid, det är ungefär 24:00 Svensk tid. När vi kom till bagage utlämningen var där en stor skylt med bara mitt namn på där de bad mig gå till Air France informationen. Jag vandrade dit & fick reda på att min väska var M.I.A. (missing in action). Jag misstänker att de hade svårt att hitta den eftersom den är kamouflagefärgad. När vi kom ut från bagageutlämningen blev vi välkomnade av alla Skirtboarders & resten av de svenska tjejerna som flög från Stockholm.
Vi hoppade in i vår lilla turnébuss och körde direkt till Ottawa, huvudstaden i Kanada som ligger i delstaten Ontario där vi skulle bo i McNabb Skatepark, en park som ligger i en hockeyrink, blir inte mer Kanada än så! Vi gick & la oss ganska tidigt för vi var riktigt trötta.

Igår var den varmaste dagen någonsin, det var lika varmt här som i Indien! Och de varnade folk för att gå ut. Men inte vi, vi stod i en skatepark med minimalt med skugga hela dagen för att köra en demo som blev inställd. Ni kanske märker att jag är lite bitter? Men det är för att jag fick solsting & massa med huvudvärk på kvällen.
På kvällen blev vi hembjudna till Aaron, killen som hade hand om skateparken, på grillning & poolparty. Det var riktigt skönt att få hoppa i den kalla poolen efter en sinnesjukt varm dag. Senare på kvällen när alla tjejerna hade trevligt i poolen & med att lära sig linedance fick jag gå och lägga mig i bussen för att sova bort huvudvärken. Jag vaknade när alla tjejerna hoppade in i bussen för att åka tillbaka till parken där vi sov. När vi kom dit drog vi ganska snabbt in till stan där vi satt oss på en bar mitt emot parlamentet innan vi blev för trötta & gick hem igen.

Idag vaknade vi upp & drog tillbaka till Montreal & nu sitter vi på Le Taz, skateparken i Montreal. Det är den lyxigaste skateparken jag någonsin varit i! Det kommer bilder senare, när jag fått min väska med alla sladdar i.
Min väska anländer kl 19 ikväll. Innan det ska det vara tävling för småtjejer i parken & Crossing boarders demo. Senare ikväll blir det middag & fest på den lokala skatebaren. Tjo för det.
Hoppas ni har det bra där hemma, jag har hört att vädret är riktigt najs! Ha det bra & ut & skata med er så hörs vi en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar